Hét handgemaakte album speciaal voor uw originele SX-70 Polaroids

Speciaal voor al uw originele Polaroid foto’s (107 x 88 mm) bied ik bijzondere fotoalbums aan. Het binnenwerk bestaat uit bladen waar u de foto’s eenvoudig in en uit kunt schuiven. U heeft geen lijm of dubbelzijdig tape nodig om de foto’s op hun plek te houden, dus u kunt ze af en toe wisselen.

Voor de komende serie gebruik ik voor het binnenwerk een mooie kwaliteit bruin fotokarton. Voor de band heb ik gekozen voor 600 grams katoen papier geproduceerd bij Gmund in Duitsland.

Om het tot een heel persoonlijk album te maken is het mogelijk een tekst op te geven die ik op het voorplat zal drukken. Het ontwerp zal ik binnenkort toevoegen aan deze pagina om een compleet beeld te geven.

Voor de persoonlijke tekst is keuze uit 3 verschillende lettertypes. Allen uit de openbare collectie van GWA.

Clarendon (1845)

Arsis (1937)
Folio (1957)

De albums worden met zorg en met de hand gebonden door mijn zus Janneke. Janneke heeft een eigen bedrijf waarbij alles draait om boeken, papier en letters.

Via deze link vind u alvast enkele voorbeelden van de eerste serie gemaakte albums.


Afbeelding: Fotografie opleiding, Gerrit Rietveld Academie (1997), Stadsarchief Amsterdam Font: Als hommage aan het Bauhaus (1919-2019) is de titel opgemaakt in de Bayer Universal (1925)